Pişi Resim |
Malzemeler
0.5 kilogram un
Bir çorba kaşığı maya (yaş yada kuru farketmez)
Yemek Miktarınıza göre tuz
Hamurun Kıvamına göre su ekleyin
Zeytin Yağı
Pişi Yapılışı
Mayamızı Sıcak Suda Eritelim Ardından erimiş mayamızı , unumuzu , tuzumuzu , suyumuzu karıştırarak hamuru yapalım .Hamurumuzun üzerini kapatalım ve kabarmasını bekleyelim
Hamurula uğraşmak istemiyorum derseniz evinize yakın herhangi bir fırından hamur satın alabilirsiniz hazır olan hamurumuzdan parçalar koparak zevkinize göre şekillendirin ve ardından kızgın yağda kızartmaya başlayın
Hazırladığınız ya da aldığınız hamurdan parçalar kopararak yağlı zeminde elinizle şekillendirin ve kızgın yağda kızartın.
Harika görünüyor eellerinie sağlık
YanıtlaSil